Анатомія їжі. Апетитні факти зі світу кулінарії., Джулія Ротман
- Є в наявності
- Видавництво: Читаріум
- Код товару/ISBN: 9786178093747
-
549 грн
Доставка:
Самовивіз з Нової Пошти - по тарифам перевізника
Оплата:
- Накладений платіж
- Передплата на картку Приват Банка
Читаріум Анатомія їжі. Апетитні факти зі світу кулінарії., Джулія Ротман 978-617-8093-74-7 Чому сир має дірки? Як росте авокадо? Що таке умамі? Яка різниця між типами борошна? Як зберігають рибу на ринку? Джулія Ротман пояснює складні речі просто і з ілюстраціями від будови корови до історії хот-догів. Тут є трохи науки, трохи кулінарії, трохи фермерства, але все це подано легко, з гумором і креативністю. Ви дізнаєтесь про походження продуктів, як їх готують, зберігають і вживають у різних країнах.
| Основні | |
| Автор | Джулія Ротман |
| Видавництво | Читаріум |
Останні переглянуті товари








